BIOS uitlezen...
Dit is wat 6 weken ziekenhuisopname door COVID-19 met je lichaam doet Algemeen
Auteur
20/05/2020 16:03

Dit is wat 6 weken ziekenhuisopname door COVID-19 met je lichaam doet


De 43-jarige verpleegkundige Mike Schultz uit San Francisco werd begin maart in het ziekenhuis opgenomen omdat hij verschijnselen van het coronavirus had. Een week eerder bezocht hij een feestje in Miami waar naar verluidt meerdere mensen besmet zijn geraakt en waarvan er inmiddels 3 zijn overleden.

Waar hij zelf dacht maar een weekje in het ziekenhuis te hebben gelegen, bleken dat er toch maar liefst 6 te zijn geweest. Al die tijd heeft hij aan de beademing gelegen en nauwelijks kunnen eten. De foto die nu rondgaat maakt dit pijnlijk duidelijk.

Winter Party in Miami

Het gezellige feestje waar hij hoogstwaarschijnlijk besmet is geraakt

Inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen, is er een Gofundme-pagina in het leven geroepen - waar inmiddels al bijna $20,000 is gedoneerd - en heeft hij zijn eerste McDonalds-maaltijd achter de rug. Alles om een beetje goed aan te sterken zullen we maar zeggen.

"After 57 days in the hospital and rehab unable to see any visitors, I’m finally going home!! I plan on continuing my recovering with my guardian angel and boyfriend, Josh, who checked in on"

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen