Netflix dropt eerste aankondiging van het tweede seizoen van Undercover TV
Auteur
19/05/2020 11:31

Netflix dropt eerste aankondiging van het tweede seizoen van Undercover


Dé populairste Netflix-serie van 2019 in Nederland kan er natuurlijk maar één zijn: Undercover. Voor de liefhebbers hebben we vandaag de eerste beelden van seizoen 2 klaargezet, maar juich niet te snel want de serie is helaas pas vanaf 6 september op Netflix te gluren. Overigens is seizoen 3 ook al "besteld" dus voorlopig kunnen we onze pret niet op!

Check hier alvast de eerste teaser 👇

Officiële synopsis

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht voort naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is…

In de bajes heeft Ferry prima beveiliging zo te zien 💪

🎞 Info voor de freaks

Regie: Eshref Reybrouck, Frank Devos
Hoofdrollen: Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes
Schrijver: Piet Matthys, Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen
Muziek: Steve Willaert
Genre: Drama
Releasedatum: 6 september 2020

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties