Wereldwijde verbazing om Trumps uitspraken over 'injecteren van desinfectiegel' Nieuws
Auteur
24/04/2020 10:27

Wereldwijde verbazing om Trumps uitspraken over 'injecteren van desinfectiegel'


Vanochtend heb je het ongetwijfeld in alle headlines gezien: "Trump adviseert injecteren desinfectie tegen coronavirus" of woorden van gelijke strekking. Nu is Trump verre van een immunoloog en heeft hij meerdere twijfelachtige uitspraken gedaan, maar in dit geval vragen we ons af of die soep inderdaad zo heet wordt gegeten, want zijn uitspraak was:

And then I see the disinfectant where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning?
"So it'd be interesting to check that.

Dat kun je natuurlijk ook opvatten als 'daar reageert het virus sterk op, laten we dat eens uitzoeken en kijken of we een veilig maar gelijksoortig alternatief kunnen fixen' maar roepen dat Trump een randdebiel is en dat we van hem allemaal desinfectie moeten injecteren scoort natuurlijk wel stukken beter. Hoe dan ook, de reactie van Dr. Birx, een van de meest vooraanstaande immunologen van Amerika spreekt wel boekdelen, en ondertussen is de hashtag #imbleachment hard trending aan het worden...

De uitspraak van Trump vanuit een andere hoek

/ / Poll

/ / Ook interessant

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties