BIOS uitlezen...
De 'onschuldige' homopester uit Amsterdam blijkt oude bekende van politie Nieuws
Auteur
14/04/2020 17:01

De 'onschuldige' homopester uit Amsterdam blijkt oude bekende van politie


Hoe een verhaal van het ene naar het andere uiterste en weer terug kan stuiteren... Afgelopen zondag kwam een video naar buiten waarin een homostel werd belaagd door een Amsterdamse jongere, waarbij een hoop ziektes de revue passeerden. Dikke vette ophef natuurlijk.

Daarmee was de kous nog niet af, want deze Ilyas gaf zichzelf aan bij de politie, bleek 15 jaar oud te zijn en deed vlak voor zijn aangifte een interview met Youness Ouaali waarin hij aangaf helemaal niet schuldig te zijn en het een gevalletje actie-reactie betrof: het homostel zou juist zijn begonnen. Een uiterst betrouwbare bron ook, een interview met een veroordeeld pedofiel, maar dat terzijde.

Nu krijgt het verhaal tóch nog een klein staartje. De 15-jarige zit namelijk nog steeds in hechtenis.

De 15-jarige jongen heeft de nacht doorgebracht in de politiecel. Dit omdat hij een gerechtelijk proces vanwege een ander vergrijp in vrijheid mocht afwachten, maar daar waren voorwaarden aan verbonden. Die voorwaarden heeft hij geschonden doordat hij nu verdacht wordt van een nieuw feit. (Bron: AT5.nl)

De politie roept ook de andere betrokken jongens op om zich te melden om zo een compleet beeld van de situatie te krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

De video waarmee alle #ophef mee begon 👇

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties