Zwarte mensen worden bij Chinese fastfoodketens en supermarkten niet meer geholpen want corona Bizar
Auteur
14/04/2020 22:02

Zwarte mensen worden bij Chinese fastfoodketens en supermarkten niet meer geholpen want corona


China heeft de lockdown op een hoop plaatsen weer losgelaten, maar de maatregelen zijn niet overal helemaal opgeheven. Sterker nog, een groter wordende groep mensen hebben het idee dat het virus verder wordt verspreid door Afrikaanse inwoners.

Zo zijn er blijkbaar namelijk een heleboel winkels en restaurants waar zwarte mensen niet meer geholpen worden vanwege de gezondheid. Zij worden uit hun huizen gezet, meerdere keren op corona gecontroleerd zonder de uitslag te horen te krijgen en worden massaal genegeerd en gediscrimineerd.

In een brief aan de Chinese minister van Buitenlandse Zaken schrijven de ambassadeurs van onder meer Ghana, Kenia en Nigeria dat met name Afrikanen in zuidelijke Chinese steden zoals Guangzhou worden lastiggevallen. [...] China ontkent dat er op grote schaal wordt gediscrimineerd. "Onze Afrikaanse vrienden kunnen rekenen op een eerlijke, rechtvaardige en vriendelijke ontvangst", stelde een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken zondag in een reactie. (Bron: nu.nl)

Hoe dit allemaal gaat helpen weten we nog niet.... Rare jongens, die Chinezen.

Op last van de politie uiteraard...

Nog meer interessants

Nog meer interessants

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties