BIOS uitlezen...
Asus komt met gloednieuwe Zephyrus Duo-laptop met ingebouwd tweede scherm Tech
Auteur
02/04/2020 17:30

Asus komt met gloednieuwe Zephyrus Duo-laptop met ingebouwd tweede scherm


Nieuwe laptops komen wel vaker uit, maar qua vernieuwing is het vaak niet meer dan wat extra processorkracht, wat meer geheugen en de nieuwste videokaart. Asus komt echter met een nieuw speeltje: de Zephyrus Duo. Daarin zit namelijk een extra schermpje van 3840x1100 pixels dat je tot een maximum van 13 graden omhoog kunt zetten.

Een soort van MacBook Touchbar 2.0 zegmaar, waarin je complete applicaties kunt draaien of uiteraard gewoon gedeeltes van je primaire scherm heen kunt slepen. Shooters spelen met alle maps en inventory op je tweede scherm, keihard coden met onderin Spotify (of in het geval van Arif een tutorial over hoe dat in godsnaam moet) of video's editen met je tijdlijn permanent in je tweede scherm in beeld. In het geval van ondertekende remixen maken met een permanente plek voor je mixer. Vet!

Het bakbeest is natuurlijk in talloze variaties te krijgen, met als topper het model voorzien van de Intel Core i9-10980HK-processor en Nvidia's RTX 2080 Super-videokaart, 2TB aan SSD-opslag op 2 schijven in Raid 0 en 32GB geheugen. Het is nog niet bekend wanneer dit apparaat gaat verschijnen, en ook de prijs is nog onbekend. We gokken in elk geval dat je daar een heeeeleboel toiletpapier voor kunt kopen. Toch: vet!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!

Reacties

Reacties

Personen