Voor anderhalf miljoen koop je de ultieme cabrio: de Bentley Mulliner Bacalar Automotive
Auteur
03/03/2020 15:30

Voor anderhalf miljoen koop je de ultieme cabrio: de Bentley Mulliner Bacalar


We weten het: de meesten onder ons zullen nooit anderhalf miljoen aan een auto te spenderen hebben. Maar mochten we morgen de miljoenmiljard winnen bij wat voor loterij dan ook dan gaan we even langs de Bentley-dealer want oh jommes, dit is er weer eentje hoor...

Je hebt namelijk Bentley, en dan heb je nog Mulliner. Die pakken je peperdure Bentley en maken het ding nog nét even wat persoonlijker, luxer en exclusiever. Klopt aardig, want van de Bacalar gaan er maar 12 gemaakt worden.

Het bakbeestje wil best vooruit, want met een 6,0-liter W12 TSI met een vermogen van 478 kW/560 pk in combinatie met een automatische achttraps transmissie met dubbele koppeling heb je weinig te klagen. Het geheel is luchtgeveerd dus smooth over het asfalt zoeven is geen enkel probleem, en uiteraard is de cabrio superluxe afgewerkt. Beluga- en Bentley-leer, wol, niet dat standaard kunststof overal. Achter je stoelen passen precies twee exclusieve reistassen. Kratje bier wordt dus lastig, maar hey, als je dit voor een auto kunt neerleggen dan koop je ook maar een boodschappenautootje.

Ook Top Gear mocht er onlangs even aan snuffelen:

Anderhalf miljoen is een heleboel geld, maar ach, stel het eens in perspectief, voor dat geld koop je ook een rijtjeshuis in Amsterdam. En waar wil je nou liever in zitten? Precies!

Wij blijven nog even kwijlen...

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair