Meester Frank Visser krijgt te maken met de terrorbuurman uit de hel TV
Auteur
21/02/2020 10:10

Meester Frank Visser krijgt te maken met de terrorbuurman uit de hel


Frank Visser heeft het er maar druk mee. De ene keer sta je iemands stringbadpak te bewonderen, de volgende keer sta je net naast Schiphol de terrorbuurman from hell, Piet genaamd, te helpen met zijn probleem: de buren. Die zijn aan het verbouwen en daardoor heeft Piet last van rotzooi rond het huis en staan de schuttingen niet meer recht. Drama natuurlijk. Ook is zijn uitzicht verpest, want de buren parkeren hun auto's altijd op hun eigen terrein. Wut.

Wellicht, als deze ras-Amsterdammer iets sympathieker was geweest, was er nog best een gesprek mogelijk maar deze bejaarde buurman is niet bepaald een Vrolijke Frans.

Overigens krijgt deze ouwe chagrijn op alle punten ongelijk (oké, de buren moeten 4 houten paaltjes afzagen), en sterker nog: hij zal zijn eigen schuur moeten repareren én het asbesthoudende dak daarvan vervangen. Daar gaat je AOW'tje...

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties