BIOS uitlezen...
Gefrustreerde moeder filmt haar zoontje met dwerggroei nadat 'ie weer gepest is Random
Auteur
20/02/2020 13:30

Gefrustreerde moeder filmt haar zoontje met dwerggroei nadat 'ie weer gepest is


Gepest worden is superkut. Zeker als je er, zoals dit ventje, wat anders dan anders uitziet ben je op het schoolplein vaak de pineut. Begint vaak als een grapje, loopt wat uit de hand, en voordat je het weet ben je de pispaal van de klas en word je de rest van je schoolcarrière buitengesloten. Vooral kinderen zijn keihard en denken geen seconde na over wat ze nou eigenlijk aan het doen zijn.

Dit jochie heeft last van dwerggroei, en nadat hij voor de zoveelste keer weer eens gepest was besloot zijn moeder hem te filmen en de beelden online te zetten. Puur zodat de pestkoppen eens konden zien wat ze hem aandoen. De meeste koters van deze leeftijd weten niet eens wat zelfmoord is...

Wat vind jij? Goede manier om de bullies eens te laten zien wat ze aanrichten, of overdreven reactie van de moeder? Zeg het maar...

Update:
Mensen zijn een GoFundMe gestart om dit ventje en zijn gezin naar Disneyland te sturen. Het bedrag dat overblijft gaat naar anti-peststichtingen, en de teller staat inmiddels op bijna 180.000 dollar. Keurig, thanks voor de info Thanos!


Update 2: Of is meneer een keiharde oplichter?

Poll

Poll

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties