BIOS uitlezen...
Rebecca Black (ja, van het oortergende Friday) is verdomd goed opgedroogd Hot shots
Auteur
13/02/2020 18:00

Rebecca Black (ja, van het oortergende Friday) is verdomd goed opgedroogd


Friday, friday, gotta get down on friday... Dit nummer, waarvan je het liefst breinaalden in je gehoorgang wil steken, kent bijna iedereen. Mama Black betaalde een paar producers 4.000 dollar om een leuk liedje voor haar toentertijd 13-jarige dochter Rebecca te maken en op te nemen, en zo geschiedde... Op YouTube had ze een paar duizend hits, waar ze zelf superblij mee was, totdat het nummer werd opgepikt door Tosh.0 en Michael J. Nelson, die 'Friday' uitriepen tot het slechtste nummer aller tijden.

Toen het nummer voor het eerst van YouTube werd gehaald vanwege gezeur over rechten had madame 166 miljoen views binnengeharkt, en inmiddels staat de teller na het opnieuw uploaden op 140 miljoen. Ka-tsjiinnnngggg. Tel daarbij op talloze talkshows, cameo's en andere lucratieve dealtjes en je weet dat Rebecca na haar verschrikkelijke nummer uit 2011 nooit meer hoeft te werken.

Inmiddels heeft ze een nieuwe zangcarrière, is ze 22 jaar oud en eerlijk is eerlijk, dat melkmuiltje van 2011 is inmiddels uitgegroeid tot een verdomd knappe dame!

Dit was ze toen...

...en dit is ze nu!

Gewoon nog één keer, omdat het kan

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels

Reacties

Reacties