Bizarre beelden van hoe het coronavirus in China om zich heen grijpt Nieuws
Auteur
24/01/2020 12:30

Bizarre beelden van hoe het coronavirus in China om zich heen grijpt


25 doden, ruim 800 besmettingen and counting (plus ruim 1.000 vermoedelijke besmettingen), en meerdere Chinese steden in complete lockdown: het coronavirus grijpt wild om zich heen. Dat dat het dagelijks leven totaal ontwricht blijkt uit onderstaande beelden, waarin te zien is dat meerdere mensen gewoon op straat neervallen.

Ook zie je controles in een vliegtuig die zo uit een horrorfilm lijken te komen en de bizarre wachtrijen bij de ziekenhuizen aldaar. De steden Wuhan (11 miljoen inwoners), Huanggang (7 miljoen), Xianning (2,5 miljoen), Huangshi (2,5 miljoen), Xiantao (1,2 miljoen), Daye (1 miljoen), Yangxin (1 miljoen), Qianjiang (1 miljoen), Enshi (750k), Chibi (500k), Zhijiang (500k) en inmiddels ook Jingzhou zijn compleet van de buitenwereld afgesloten en landelijk beginnen ook steeds meer openbare gelegenheden zoals bioscopen de deuren te sluiten.

Ook in Japan en de VS zijn besmettingen gemeld. Vooralsnog blijft Europa buiten schot (al is er een vermoedelijke besmetting gemeld in Engeland), maar er hoeft er maar ééntje de douane door te glippen en de poep raakt de ventilator...

Instortende mensen

De vliegtuigcontroles lijken zo uit een horrorfilm te komen. Ook de rijen in het ziekenhuis zijn bizar, evenals de manieren waarop mensen zich proberen te beschermen.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties