Haatvlogger Youness Ouaali verdacht van seks met minderjarig meisje en hoort 2 jaar cel tegen zich eisen Nieuws
Auteur
21/01/2020 17:48

Haatvlogger Youness Ouaali verdacht van seks met minderjarig meisje en hoort 2 jaar cel tegen zich eisen


De man die als missie heeft om anderen (voornamelijk moslims) die zondes begaan weer op het rechte pad te brengen, door ze publiekelijk aan de schandpaal te nagelen, zal toch echt even bij zichzelf te rade moeten gaan aangezien er vandaag twee jaar cel - waarvan een halfjaar voorwaardelijk - tegen hem is geëist voor het hebben van seks met een minderjarige.

“Ik dacht dat ze 23 was”, zei hij tegen de rechters. Ook maakte hij een naaktvideo van haar. In een getapt telefoongesprek zei Ouaali te hopen dat ze meerderjarig is, “anders heb ik een probleem”. Bovendien zei hij tegen een ander dat ze wel kinderachtig klonk.

Wollah het is een ssssshhhgande. We hebben ons nog niet helemaal in de Islam verdiept, maar seks met minderjarigen is toch ook gewoon haram? Alhoewel... <insert iets met de profeet here>.

Geen idee wie Youness Ouaali precies is? Je zou hem kunnen kennen van het gesprek met met Peter R. de Vries waarin hij vertelt niet in democratie te geloven, zijn standpunt over het slaan van vrouwen of wellicht heb je zijn video gezien waarin hij een aantal Telegraafjournalisten belaagt.

Het blijft bijzonder dat veel Marokkaanse jongeren hem echt als voorbeeld zien, maar dat is na de uitspraak van de rechter op 4 februari wellicht anders... inshallah.

"Telegraaf journalist Krijgt het aan de stok Met Youness Ouaali"

Het is een sssssschande.

Peter R. de Vries vindt hem maar vervelend

Maar ach, wij Peter ook wel eens...

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties