BIOS uitlezen...
Compleet gestoord: gratis blender als je je pasgeboren kind niet vaccineert Nieuws
Auteur
14/01/2020 11:30

Compleet gestoord: gratis blender als je je pasgeboren kind niet vaccineert


Ze zijn er nog steeds: anti-vaxxers. Mensen die na het lezen van 3 Facebook-artikelen denken dat het beter is om hun kind in gevaar te brengen, want big pharma en kwik en dodelijke dingen in de vaccinaties en aluminium hoedjes en het is één grote samenzwering. Een beetje linksdraaiend melkzuur, brandnetelsoep bij het ontbijt en weerstand opbouwen. Wat nou medische wetenschap, wij weten het wel beter. Moeten ze vooral zelf weten, zolang ze maar een beetje bij elkaar blijven en elkaar aansteken. Succes.

Echter zijn er ook bedrijven als Versapers, die in samenwerking met 'Miss Natural' Eva van Zeeland complete blenders weggeven. Geen goedkope Action-meuk, maar prijzige jongens. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je kind niet vaccineren. Jup, dat lees je goed, breng je kind (en andere kinderen) in gevaar en krijg een gratis blender! Klinkt volkomen ongeloofwaardig, maar het is echt waar. Check de inschrijving als je ons niet gelooft. Misschien dat hierna de actie "Heeft u kanker? Weiger de chemo en verdien een gratis koektrommel!" komt, maar dat weten we niet zeker.

Voorwaarden van de actie? Komt u maarrrrr:

Algemene Voorwaarden:

  1. Ik ben zwanger en uitgerekend te bevallen voor 1 Augustus 2020. OF ik ben bevallen na 1 Augustus 2019 en geef nog steeds borstvoeding aan mijn kind.
  2. Ik maak de keus om mij kind niet te vaccineren en ontvang voor deze dappere beslissing een Vacublend naar keuze t.w.v. 399,-
  3. Mijn beslissing is dapper omdat het ingaat tegen de ‘gevestigde orde’ en ik me zo blootstel aan vele negatieve commentaren van pro-vaxers.
  4. Ik heb mezelf goed geinformeerd omtrent de voor en nadelen van vaccinaties en heb minimaal 8 uur zelfstudie gedaan over dit onderwerp of zal dit doen.
  5. Ik heb mijn man geïnformeerd over mijn vaccinatiekeuze en dit is een gezamenlijk besluit.
  6. Ik mag ten alle tijden mijn besluit om niet te vaccineren intrekken en besef dat ik dan de Vacublend dien door te geven aan iemand anders.
  7. Ik kan alleen de Vacublend afhalen in eigen persoon en alleen op de afgesproken dag en plaats. Als ik onverhoopt niet zelf in staat ben om de Vacublend in ontvangst te nemen, vervalt mijn recht op de gratis Vacublend en ontvang ik NIET de inschrijfkosten van 8,50 retour.
  8. De organisator van deze actie is Versapers, vertegenwoordigd door M.J. Duisterwinkel. Versapers mag mijn gegevens niet aan derden verstrekken zonder mijn schriftelijke toestemming.
  9. Versapers mag mij wel benaderen voor een eventueel vervolg op deze actie of andere aanbiedingen van producten van Versapers.
  10. De gekozen kleur van je vacublend is een optie, mocht jouw gekozen kleur niet beschikbaar zijn, dan ontvang je een willekeurig beschikbare kleur.

GEZOCHT!

Miss Natural

Geen proefkonijn, maar wel kijken wat er gebeurt als je je koter niet inent

Toepasselijke foto op hun website

Nog even een video-oproep

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties