Nam jij een slokje uit een bidon omdat je dorst had? BAM: rode kaart kun je krijgen! Sport
Auteur
13/01/2020 13:45

Nam jij een slokje uit een bidon omdat je dorst had? BAM: rode kaart kun je krijgen!


Nou zijn wij natuurlijk geen getrainde scheidsrechters, maar een kaart krijgen omdat je buiten de lijnen een slokje uit een bidon neemt, is ook voor ons een regel waarvan je we niet de hoogte waren.

Gevalletje spelbederf?

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties