Spaanse aanvoerder Álvaro Morata mogelijk geblesseerd door tackle van beveiliger Sport
Auteur
10/07 09:25

Spaanse aanvoerder Álvaro Morata mogelijk geblesseerd door tackle van beveiliger


Die had niemand zien aankomen

Zul je altijd zien: overleef de een halve finale zonder schrammetje, word je getackeld door een beveiliger na de wedstrijd. Het gebeurde Álvaro Morata dinsdag na afloop van de halve finale tegen Frankrijk (2-1) waardoor hij mogelijk geblesseerd geraakt. De beveiliger probeerde een veldbestormer te pakken, maar gleed uit.

Zijn toestand is nog onduidelijk, maar coach De la Fuente verwacht geen ernstige gevolgen. Spanje versloeg Frankrijk dankzij doelpunten van Yamal en Olmo. In de finale kan Spanje mogelijk tegen Nederland spelen, wat een herhaling zou zijn van de WK-finale van 2010 die Spanje won.

Video van het moment hieronder.

Jongste doelpuntenmaker ooit

Spanje heeft met 2-1 gewonnen van Frankrijk en staat in de finale van het EK. Randal Kolo Muani scoorde eerst voor Frankrijk, maar de zestienjarige Lamine Yamal maakte de gelijkmaker, waarmee hij de jongste doelpuntenmaker ooit op een EK werd. Dani Olmo bracht Spanje op voorsprong. Frankrijk probeerde tevergeefs de gelijkmaker te vinden. Spanje kan mogelijk Nederland treffen in de finale als Oranje Engeland verslaat.

BSR Agency

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties