Deze 50 meter diepe woning heeft een bijzonder verrassend nadeel Lifestyle
Auteur
08/07 21:00

Deze 50 meter diepe woning heeft een bijzonder verrassend nadeel


Brede mensen opgepast

Stel: je hebt een miljoen euro in een oude sok onder je bed en je bent op zoek naar een nieuwe woning. Nou, dan hebben wij een buitenkansje voor je want daarvoor koop je een prachtig appartement in Amsterdam. Prachtig gelegen in Oud-West, 10 minuten fietsen naar het centrum, maar liefst 50 meter diep (!!), wat wil je nog meer? 

Nou, dat gaan we je vertellen, maar eerst even een kleine blik op de buitenkant.

Sfeervol toch? Oké, je zou het ook een zootje kunnen noemen, maar smaken verschillen nou eenmaal. Uiteraard leiden we je zo ook nog even binnen rond, maar eerst wat specificaties op een rijtje.

✅ Bouwjaar: 2006
✅ Woonoppervlakte: 130 m²
✅ Aantal kamers: 5 (3 slaapkamers)
✅ Aantal badkamers: 2
✅ 2 patio's
✅ Visgraatvloeren

Zoals gezegd moet je er € 970.000 k.k. (al met al dus met gemak een miljoen) voor neerleggen, moet je elke maand € 190,- aan servicekosten aftikken en is er nog een klein nadeeltje, maar wellicht dat je dat inmiddels al had gespot. Tijd voor de binnenkant!

De slimme rekenaar had het al gespot en anders moet je het op de foto's wel gezien hebben: de woning is op sommige punten nog geen twee meter breed. Sterker nog, in de keuken kun je elkaar nauwelijks passeren, als de deur van de slaapkamer open is kom je niet meer door de hal en als je achterin huis bent en de bel gaat maak je flink wat meters. Wél een leuke plek voor een bowlingbaan, dus wellicht wil je alsnog een bod doen. Check Funda en wie weet ben jij binnenkort te trotse eigenaar!

Lang huis is lang

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties