Christine McGuinness was dé highlight van het Grand Prix-bal in de Hurlingham Celebs BSR Agency
Auteur
08/07

Christine McGuinness was dé highlight van het Grand Prix-bal in de Hurlingham


36 jaar, 3 kids, single en in zéér goede shape

Het Grand Prix-bal in de Hurlingham Club in Londen is een jaarlijks liefdadigheidsgala dat plaatsvindt voor de Britse Grand Prix in Silverstone om geld in te zamelen voor het goede doel. We gaan je niet opzadelen met allerlei saaie informatie over dit event, maar willen wel een highlight delen: Christine McGuinness.

Christine McGuinness, inmiddels 36 jaar en moeder van 3, is nog steeds single en we hebben het verzoek gekregen van haar om een nieuwe partner te zoeken. Nee natuurlijk niet, maar ze was wél aanwezig op het Grand Prix bal en viel op met haar superfitte lijf in een strakke, shiny jurk. En dat willen we jullie niet onthouden! 

BSR Agency

Plastische chirurgie too much?

Iets meer dan een jaar geleden was ze onderwerp van gesprek door een foto die ze deelde op haar Instagram. Mensen waren nogal in shock en dachten dat het Melisa van Andy van der Meijde was (grapje, moet kunnen).

Video: Ze lijkt weer te zijn hersteld

Beelden van haar bezoek aan het Grand Prix-bal

IG/mrscmcguinness

/ / Vandaag ook veel bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties