Het volledige interview met de viral "Hawk Tuah"-girl is nu ook te zien Virals
Auteur
01/07 21:00

Het volledige interview met de viral "Hawk Tuah"-girl is nu ook te zien


Het volledige gesprek dat je zeker moet zien

Tenzij je onder een steen hebt gelegen moet je van de "Hawk Tuah"-girl hebben gehoord. De 23-jarige Hailey Welch ging viral doordat ze nogal vulgair normaal reageerde op een vraag tijdens een straatinterview. De video's en memes werden massaal gedeeld en miljoenen keren bekeken. De makers van de video hebben het hele interview nu ook online gezet. Het fragment met Hailey en haar vriendin is vanaf 7:05 minuten te zien. 

Het verhaal achter de meme

De 23-jarige Hailey Welch, afkomstig uit Tennessee, werd onverwacht beroemd door een grappige reactie in een straatinterview. Tijdens een interview met Tim en Dee TV werd haar gevraagd wat een man gek maakt in bed, waarop ze antwoordde met de term "Hawk Tuah" en een suggestieve onomatopee. Deze spontane opmerking ging viraal op sociale media, met duizenden mensen die de video deelden en er memes van maakten.

Na haar plotselinge beroemdheid lanceerde Hailey een lijn van merchandise, waaronder petten met de tekst "Hawk Tuah '24", die snel uitverkochten. Dit zorgde voor een flinke inkomstenbron voor haar. Bekende persoonlijkheden zoals Conor McGregor volgden haar op Instagram, wat haar populariteit nog verder vergrootte.

Het verhaal van Hailey laat zien hoe een enkel moment van spontaniteit iemand in een wereldwijde sensatie kan veranderen. Haar relaxte en humoristische houding heeft haar geliefd gemaakt bij veel mensen online, en ze blijft een populaire figuur op sociale media.

/ / Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties