Katy Perry topless gespot in oversized bontjas bij Balenciaga-show tijdens Paris Fashion Week Hot shots BSR Agency
Auteur
28/06 20:05

Katy Perry topless gespot in oversized bontjas bij Balenciaga-show tijdens Paris Fashion Week


De bontjas was nep, maar wat eronder zat niet

De 39-jarige Katy Perry, vriendin van acteur Orlando Bloom, is al een tijdje niet meer te zien en horen in de charts, maar aan aandacht heeft ze geen gebrek. 

Tijdens de Paris Fashion Week liet ze zich meerdere keren zien in verschillende outfits, maar één outfit viel in het bijzonder op. Zo verscheen ze topless in een grote (nep)bontjas met zwarte zonnebril op haar hoofd, wat veel hoofden deed draaien en camera's deed klikken. Niet heel gek natuurlijk! Foto's en video hieronder.

BSR Agency

Vermogen van Katy Perry

Het vermogen van Katy Perry in 2024 wordt geschat op ongeveer $400 miljoen. Haar rijkdom komt voornamelijk voort uit haar muziekcarrière en haar rol als jurylid bij "American Idol." Perry is sinds 2018 jurylid bij de show en verdient een aanzienlijk salaris dat naar verluidt begon bij $25 miljoen per seizoen en waarschijnlijk in de loop der tijd is toegenomen​.

Naast haar inkomsten uit muziek en televisie, verkocht Perry in 2023 haar muziekcatalogus aan Litmus Music voor $225 miljoen, wat de masteropnames en publicatierechten van haar vijf albums uit de periode 2008-2020 omvatte​. Deze deal heeft haar vermogen aanzienlijk verhoogd.

/ / Trending vandaag

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties