Hailey Welch heeft intussen al voor meer dan $ 65.000 aan Hawk Tuah-merch verkocht Virals IG/fatheadthreads
Auteur
27/06 19:15

Hailey Welch heeft intussen al voor meer dan $ 65.000 aan Hawk Tuah-merch verkocht


De orders stromen binnen na de virale video

Remixen, memes, remixen, video edits en nu ook merch: de afgelopen dagen kon je niet om Hailey Welch heen. Wellicht dat haar naam je niet zoveel zegt, maar haar uitspraak "You gotta give ’em that "hawk tuah" and spit on that thing, you get me?" kun je bijna niet gemist hebben, maar voor de zekerheid hierbij alsnog even de video.

De video zelf kreeg 1.3 miljoen views, maar varianten gingen nog veel harder en harkten vele miljoenen views binnen. De dame in kwestie werd gevonden en al snel werd ze benaderd door Fathead Threads, een familiebedrijf dat merchandise maakte en met haar samen wilde werken. De baas van het bedrijf, Jason Poteete, kende Hailey al jaren en vond het een slim plan om haar virale video wat geld op te laten leveren.

Niet zonder succes, want intussen stromen de bestellingen binnen en is er binnen een paar dagen al voor $ 65.000 aan merch verkocht en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Voor een petje betaal je $32,78 maar de eckte eckte boys gaan natuurlijk voor de gesigneerde versie, waarvoor je 50 dollar moet aftikken. Poteete vertelde tevens dat Hailey bezig is met het juridisch vastleggen van de term "Hawk Tuah" om op die manier waarschijnlijk zelf zoveel mogelijk aan haar moment of fame over te houden. Tsjah, je gaat maar één keer viraal hè...

IG/fatheadthreads

/ / Trending vandaag

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

/ / Reacties