Jorn Luka denkt het antwoord te hebben op de vraag waarom mensen kanker hebben Bizar
Auteur
22/06 21:01

Jorn Luka denkt het antwoord te hebben op de vraag waarom mensen kanker hebben


"Kanker en depressies zijn manieren van je lichaam om aan te geven dat je niet in alignment bent"

Er duiken tegenwoordig steeds vaker mensen op via social media met bepaalde opvattingen, over bijvoorbeeld ziektes, waar we als mens mee te kampen hebben. Het lastige is dat dit soort mensen hun krankzinnige ideeën ook vaak de wereld in slingeren en hun volgers (vaak met een IQ van een slak) weten te overtuigen. 

Zo ook Jorn Luka, die een wekelijkse podcast "The Trueman Show" heeft waarin hij "op zoek gaat naar antwoorden op zijn diepere vragen over de wereld om ons heen". Zo denkt hij ook het antwoord te hebben op de vraag waarom we kanker hebben. Hou je vast...

En ik ga iets zeggen wat voor heel veel mensen misschien niet leuk is om te horen. Maar ik denk dat kanker en ziektes dat voor een heel groot deel ook zijn. Het zijn manieren, en burn-outs is dat ook een bepaalde manier. Het zijn richtingaanwijzingen. Het zijn manieren om jou aan te geven. Yo, wat je nu doet is niet in alignment met wie je eigenlijk daadwerkelijk bent. Het is een richtingaanwijzing. Het zijn waarschuwingen. Van yo, je moet iets aanpassen in je patronen, in je levensstijl. In wat je ook doet. Omdat je bent ergens niet op de goede weg. Daarom komt er nu iets naar boven om jou dat te laten zien. Dat is een burn-out ook. Het zijn kansen. Maar ik ben het helemaal met je eens. Ik denk dat de samenleving is zo ingericht dat we zelfs dan nog manieren gaan vinden om dat te kunnen gaan ontwijken. Ook depressies is voor mij ook zo'n geval. Om echt een richting aanwijzen. Want het gaat niet oké. Je lichaam is je aan het laten zien dat je niet op de goede weg bent. En wat doen wij? We gaan naar de huisarts. En de huisarts zegt, yo, weet je wat, we schrijven je wel even deze medicatie voor.

Ah oké, dus als we het goed begrijpen is kanker gewoon een keuze en zelfs een kans om het anders aan te pakken. Bezoekje aan de dokter is dus niet meer nodig; je moet gewoon zorgen dat je meer "in alignment bent met jezelf en wat je doet", en de kanker verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dat we dat niet eerder hadden kunnen bedenken! De eerste vormen van kanker bestonden namelijk al rond 1600 voor Christus, dus als we iets beter onze "richtingaanwijzers" hadden gebruikt, hadden we onszelf al die ellende kunnen besparen en geen tientallen miljarden in onderzoek hoeven pompen. Wauw Luka, bedankt voor deze ontzettende fijne bedrage. Wij gaan direct wat dingen alignen.

Enkele reacties op X

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties