Schokkende video toont wielrenners die worden overreden door dronken bestuurder Virals
Auteur
21/06 20:07

Schokkende video toont wielrenners die worden overreden door dronken bestuurder


Een hit & run in Texas onder invloed van drank

Twee wielrenners werden maandag aangereden door een (naar verluidt) dronken bestuurder nabij Dallas-Fort Worth International Airport. De bizarre aanrijding vond plaats in de buurt van de kruising van North Airfield Drive en Freeport Parkway in Irving. 

De enorme klap werd op video vastgelegd en gepost op social media, die vervolgens viraal ging. Er is te zien hoe een witte Subaru Forester uit 2020 snel van achteren op de fietsers afkomt en vervolgens tegen twee van hen botst. De fietsers vielen op de weg en de auto slingerde en stopte kort. De bestuurder reed vervolgens vooruit en reed over een van de fietsers op de weg met zijn voor- en achterwielen voordat hij wegreed. 

Verdachte gearresteerd

Benjamin Hylander, 31, uit Fort Worth, werkzaam bij het vrachtteam van American Airlines, werd gearresteerd voor rijden onder invloed na een ongeval met fietsers op maandag rond 18.00 uur. De slachtoffers, Thomas Geppert, 69, en Deborah Eads, 65, beiden uit Grapevine, liepen ernstige verwondingen op. Hylander's bloedalcoholconcentratie was boven 0,15 en hij gaf toe een uur eerder bier te hebben gedronken. In zijn auto werden lege blikjes Voodoo Ranger-bier gevonden. Hylander wordt beschuldigd van dronken rijden met gewonden, een ongeval met verwondingen en rijden onder invloed, en zit vast in het Tarrant County Corrections Center.

/ / Nog meer interessants

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties