Foto's: Actrice Tara Reid van de film "American Pie" ruim 20 jaar later Celebs
Auteur
19/06 08:45

Foto's: Actrice Tara Reid van de film "American Pie" ruim 20 jaar later


De film is alweer 25 jaar oud en Tara is inmiddels 47

Tara Donna Reid, geboren op 8 november 1975 in Wyckoff (New Jersey), is een naam die sinds de jaren '90 bekend is in Hollywood. Ze is gedeeltelijk van Ierse, Engelse, Hongaarse, Franse en Italiaanse afkomst en timmert al twee decennia aan de weg als actrice. Ze werd vooral bekend door haar rol in iconische films zoals "American Pie" en "The Big Lebowski". 

In de afgelopen 10 jaar was ze te zien in de Sharknado-reeks, maar met een gemiddelde IMDb-rating van 4 à 5 puntjes kun je je afvragen of ze daar trots op moet zijn. 

Tara Reid als "Vicky" in American Pie 1 (1999)

Zoals de meesten haar hebben leren kennen

Enkele jaren later, in 2005

Tijdens de Critics Choice Award in Los Angeles

BSR Agency

Kritiek op haar gewicht

De afgelopen jaren was er vooral veel kritiek op haar gewicht en ging het alleen maar over haar veel te dunne lichaam zodra ze in de media verscheen. Ze is er vaak naar gevraagd, maar zelf geeft ze aan geen eetstoornissen te hebben, maar dat ze een hoog metabolisme heeft waardoor ze sneller voedingsstoffen verbrandt.

I have no anorexia and never have. And I definitely don’t have any bulimia. I’m terrified of throwing up, so that’s not gonna happen. And I love food too much.

Waar of niet, mager is ze zeker. Hieronder een foto uit 2023 toen ze gespot werd na een etentje in West Hollywood met haar vriend.

BSR Agency

Highlights van alle American Pie-films

Alle memorabele momenten op een rij 🥮🍆

/ / Op dit moment bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties