Model Gracie Bon boos omdat ze in Disneyland Parijs voortdurend werd aangestaard Influencers
Auteur
07/06 12:51

Model Gracie Bon boos omdat ze in Disneyland Parijs voortdurend werd aangestaard


Haar bezoek is naar eigen zeggen volledig verpest

De laatste tijd hebben we Gracie Bon hier vaker voorbij zien komen en dat is niet zo gek. De dame is een behoorlijk bijzondere verschijning want ze heeft een bilpartij waar je eigenlijk niet omheen kunt. Al zou je het willen. Naar eigen zeggen is het allemaal puur natuur maar ze loopt erbij alsof de Brazilian butt lifts werden weggegeven bij aanschaf van een pak koekjes.

Hoe dan ook, onlangs bracht ze een bezoek aan Disneyland Parijs en dat verliep niet helemaal soepel. Sterker nog, haar vakantie was volledig verpest omdat mensen haar nastaarden.

Ik wilde gewoon plezier hebben met mijn familieleden, maar de dag werd geruïneerd door mensen die me belachelijk maakten vanwege de vorm van mijn lichaam. Het ergste is dat ze hun kinderen leren om hetzelfde te doen. Ze bleven maar foto's maken, ze keken me voortdurend vuil aan en ze lachten me uit.

Dat is natuurlijk vervelend, maar wel bijzonder voor iemand die haar geld verdient met video's waarin ze zoveel mogelijk met haar achterwerk schudt en via OnlyFans geld vraagt voor pikante foto's. Een video als deze levert natuurlijk weer de nodige aandacht en waarschijnlijk subscribers op. Daarbij had ze natuurlijk gewoon niet een strakke legging aan kunnen trekken...

IG/graciebon

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties