Altijd al in een rioolzuivering willen wonen? Dan is dit je kans Lifestyle
Auteur
09/06 10:01

Altijd al in een rioolzuivering willen wonen? Dan is dit je kans


Je moet er wel een exorbitant bedrag voor neerleggen

De woningmarkt is nog steeds compleet oververhit en dus val je op Funda van de ene verbazing in de andere. Vooral als het op de prijs aankomt, maar zo af en toe kom je er ook gewoon heel bijzondere woningen tegen. Een oud slibvijzelgemaal, achtergebleven na de ontmanteling van een rioolwaterzuiveringsinstallatie bijvoorbeeld. 

Je moet er wél voor naar Amsterdam verhuizen en je moet er diepe zakken voor hebben, maar dat lijkt tegenwoordig standaard. Zeker in de hoofdstad, al lijkt deze woning er met een vierkantemeterprijs van € 17.925,- er wel bovenuit te springen. Sterker nog, dat is zo'n € 11.000,- meer dan de gemiddelde prijs in die buurt. Wat krijg je daar dan allemaal voor? Nou, eens even beginnen met de buitenkant.

Tsjah, daar kun je nog niet echt chocola van maken, maar voordat we een rondleiding door de binnenkant doen even wat specificaties:

✅ Bouwjaar: 1970
✅ Woonoppervlak: 53 m²
✅ Perceelgrootte: 132 m²
✅ Aantal kamers: 3 kamers (1 slaapkamer)
✅ Momenteel in gebruik als hotel

Om van het voormalige gemaal een woning te maken is maar liefst 10.000 kilo beton weggehakt, waarna de hele handel uit natuurlijke materialen weer is opgebouwd. Zoals gezegd is het nu een hotel (met een verdienstelijke 9.7 op Booking.com), maar via de gemeente zou je ook een woonbestemming aan kunnen vragen. Benieuwd wat je verder voor die € 950.000,- krijgt? Tijd voor een rondleiding!

Hebben? Doe een bod!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties