Nicki Minaj zegt concert Ziggo Dome af vanwege "racistische" behandeling op Schiphol Shownieuws
Auteur
31/05 09:37

Nicki Minaj zegt concert Ziggo Dome af vanwege "racistische" behandeling op Schiphol


Ze werd gepakt met drugs in haar tas

Rapper Nicki Minaj zou aankomende zondag voor een tweede concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam komen, maar gisteravond werd bekend dat dat concert is afgelast. De reden? De "de gebeurtenissen van afgelopen week".

Een stukje van haar livestream tijdens haar arrestatie

"Racistische" behandeling

Afgelopen weekend werd Minaj na haar eerste concert in Amsterdam, dat overigens bijna 3 uur te laat begon, gepakt met 30 tot 100 gram wiet in haar bagage. Om met de woorden van Maxima te spreken: een beetje dom. Ze streamde het hele voorval live op Instagram, moest mee met de politie, stribbelde tegen en was na haar vrijlating te laat voor haar show in Manchester die ze dan ook moest annuleren. Ze kreeg een boete van maar liefst € 350,-. 

Daarbij is ze, volgens zichzelf, racistisch en walgelijk behandeld en zodoende heeft ze geen zin meer om naar Nederland te komen. Daarmee zet ze 17.000 fans in de kou, die via mail hebben gehoord dat ze hun geld terugkrijgen. Oftewel, mevrouw smokkelt een stapel joints, wordt gepakt, noemt dat racisme en zegt tegen haar Nederlandse fans dat ze de t**ing kunnen krijgen. Lekker voorbeeld hoor. Klein detail: tijdens de stream spraken de meeste fans juist hun steun uit voor het rustige en kalme gedrag van de marachaussee.

Haar fans waren tijdens haar eerste show woedend

/ / Anderen bekeken ook

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties