Ophef over Jade Anna die spullen promoot tijdens een post over Rafah Influencers
Auteur
29/05 12:01

Ophef over Jade Anna die spullen promoot tijdens een post over Rafah


Op z'n zachtst gezegd niet zo handig

Iedereen weet het: als influencer moet de schoorsteen ook roken en dus worden er spullen gepromoot. Merken noemen, kleding laten zien, linkjes met kortingscodes plaatsen: allemaal betaalde opdrachten die, aan het leventje van sommige van deze influencers te zien, behoorlijk wat opleveren. Toch is er een tijd en een plek voor alles, iets dat Jade Anna niet altijd door lijkt te hebben.

Onlangs poseerde ze nog trots in een jurkje van de Zara dat haar op een hoop kritiek kwam te staan van haar pro-Palestijnse volgers. Zara zou namelijk banden met Israël hebben en er werd al eerder opgeroepen tot een boycot van dat merk. Daar hoeft zij natuurlijk niet aan mee te doen, maar haar stories van gisteren waren wel wat onhandiger. Ze postte namelijk, net als half bekend Nederland, een foto over de Palestijnse stad Rafah, met als bijschrift hoe haar hart breekt voor de kinderen die daar in pijn en angst leven.

Sympathiek, totdat ze op de volgende story nog wél even duidelijk maakt dat het broekje dat ze in die sympathie-post draagt van een bepaald merk is. Omdat daar "heel veel vraag naar is". Oké Jade Anna. Och wat een zielige mensen en wat is oorlog toch stom en naar en oh ja koop ook dit broekje want vet sexy. Een beetje vreemd...

OORLOG IS STOM

IG/jadeanna

ARME LIEVE KINDJES, MIJN HART BREEKT

IG/jadeanna

Ohja, koop effe broekje dan

IG/jadeanna

Toegegeven: wel een aardig leventje zo

IG/jadeanna

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties