Dries Roelvink staat na 17 jaar weer in zijn gele zwembroek op het podium bij de Toppers! Shownieuws
Auteur
25/05 12:20

Dries Roelvink staat na 17 jaar weer in zijn gele zwembroek op het podium bij de Toppers!


"Ik kom, ik kom eraan!"

Onze Dries is ondertussen 65 jaar oud en is natuurlijk voor bekend van zijn succesvolle nummers die hij heeft uitgebracht indrukwekkende kennis van wijn. Dit jaar is hij uitgenodigd om bij de concerten van De Toppers mee te doen en dan mág de kanariegele zwembroek waar hij ooit bekend mee is geworden natuurlijk niet ontbreken!

IG/driesroelvink_official

Over Dries Roelvink

Dries Roelvink is geboren op 1 januari 1959 in Amsterdam. Roelvink begon zijn carrière in de muziek in de jaren '80 en werd al snel populair met zijn kenmerkende stem en charismatische optredens. Hij staat bekend om zijn Nederlandstalige hits zoals "Maria Magdalena" en "Alleen Door Jou". Naast zijn muzikale carrière heeft Dries ook een prominente plek veroverd op televisie. Hij verscheen in verschillende realityshows, waaronder "De Roelvinkjes", waar zijn familie centraal stond. Dries Roelvink is een geliefde figuur in de Nederlandse entertainmentwereld, zowel vanwege zijn muzikale bijdragen als zijn levendige persoonlijkheid op het scherm. Zijn veelzijdigheid en aanhoudende populariteit maken hem tot een icoon binnen de Nederlandse popcultuur.

Dries heeft niet alleen naam gemaakt met zijn muziek en tv-optredens, maar ook met een opmerkelijk kledingstuk: zijn gele zwembroek. Deze zwembroek werd beroemd tijdens zijn deelname aan de realityshow "De Roelvinkjes" en later in "De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken".

/ / Nog meer interessants

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties