Dilan Yeşilgöz veegt vloer aan met Tim Hofman na onhandige oproep op X Nieuws
Auteur
14/05 09:57

Dilan Yeşilgöz veegt vloer aan met Tim Hofman na onhandige oproep op X


Zij reageerde op zijn oproep naar slachtoffers van politiegeweld

Ja hoor, daar gaan we weer: ophef! Het begon allemaal met Tim Hofman die een bericht op X plaatste, met daarin een oproep naar slachtoffers van politiegeweld tijdens demonstraties om zich te melden voor een uitzending van BOOS. Waarschijnlijk naar aanleiding van een aantal heftige beelden van de ME die losgaat op een demonstrant tijdens de rellen bij de UvA gisteren.

De beelden

De oproep

Iedereen boos!

Dat schopte een hoop mensen tegen het zere been, want linkse activist, de politie heeft het ook niet makkelijk, agenten worden bekogeld met stenen en ammoniak, en uiteindelijk reageerde zelfs minister van justitie Dilan Yeşilgöz. Ook zij vond het wel heel makkelijk scoren op deze manier en wees Tim erop dat als agenten zich misdragen zij worden onderzocht door het ministerie van justitie.

Nu krijgt Tim, zoals dat in 2024 werkt, niet zulke hele leuke berichten naar zijn hoofd geslingerd en daarvoor stelt hij Yeşilgöz verantwoordelijk. Ook veel  van haar politieke collega's vonden het bericht niet gepast voor een minister van justitie. Wordt vast vervolgd!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair