De legendarische Nokia 3210 is terug, met camera, 4G én een lage prijs Tech
Auteur
09/05 20:10

De legendarische Nokia 3210 is terug, met camera, 4G én een lage prijs


Zou je er ook weer mee kunnen gooien?

De  Nokia 3210 komt terug met zijn nostalgische design, met enkele hedendaagse features, maar zonder dat het een smartphone wordt. En niet geheel onbelangrijk: voor een betaalbare prijs.

Toen mobiele telefoons net opkwamen, was het vaak kiezen tussen een Nokia of een Motorola. De 3210 kwam uit in 1999 en ging meer dan 160 miljoen keer over de toonbank, een verkoopaantal dat pas door de iPhone 5S werd overtroffen. Nu de 3210 zijn 25e verjaardag viert, brengt HMD het toestel opnieuw uit. De look is iets bij de tijd gebracht, met een langer kleurenscherm in plaats van het ouderwetse vierkante scherm, maar de onderkant met het numerieke toetsenbord blijft typisch Nokia. 

Je kunt kiezen uit zwart, Scuba Blue en Y2K Gold, een blauw en geel die die oude charme terugbrengen. Aan het toestel zijn wat moderne snufjes toegevoegd, zoals een 2-megapixelcamera en een zaklamp. Uiteraard is het bekende spel Snake weer aanwezig, de enige échte klassieker. Qua apps zul je het simpel moeten houden, al heeft de telefoon 4G voor enkele Cloud Apps, zoals voor het weer, nieuws en zelfs YouTube Shorts. 

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties