Vader beschuldigd van moord op zijn 6-jarige zoon na bizarre training op de loopband Bizar
Auteur
02/05 10:04

Vader beschuldigd van moord op zijn 6-jarige zoon na bizarre training op de loopband


Hij heef een schikkingsvoorstel van 30 jaar afgewezen

In Amerika is een proces aan de gang in een zaak waarin Christopher Gregor uit New Jersey naar verluidt zijn zesjarige zoon dwong op een loopband te rennen omdat hij hem "te dik" vond. 

Tijdens het proces zijn er beelden van een sportschool vrijgegeven waarin te zien zou zijn dat de vader zou hem ook in het hoofd zou hebben gebeten terwijl hij hem dwong te rennen. Kort na het incident werd Corey met spoed naar de dokter gebracht omdat hij niet meer duidelijk kon praten en aan het wankelen was.

Tijdens een CT-scan kreeg Corey een aanval en stierf. Het autopsierapport zegt dat hij stierf aan stompe verwondingen met hart- en leverkneuzingen met acute ontstekingen en sepsis.

Op het moment van zijn overlijden deelden de moeder van de jongen en Gregor gezamenlijk de voogdij. De vader hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd.

/ / Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties