Roddels: band Anouk opgestapt nadat ze het n-woord gebruikt in bericht aan Ronnie Flex Shownieuws
Auteur
01/05 09:20

Roddels: band Anouk opgestapt nadat ze het n-woord gebruikt in bericht aan Ronnie Flex


Onbevestigd nieuws, maar zeker sappig!

Je hebt vast wat van de controverse rondom Anouk meegekregen. Even kort: Ronnie Flex had een disstrack gemaakt richting Top Notch en Kees de Koning, en daarin zat het tekstuele hoogstandje "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed.". Vrij duidelijk een hint richting het vorige gedoetje van Anouk en haar vermeend transfobe opmerkingen, maar Anouk zag daar meer in en reageerde direct.

Heel veel ophef

Uiteraard was heel het internet daar piswoest over, want hoe durfde zij als blanke vrouw het n-woord te gebruiken? Binnen een half uur had ze de gewraakte woorden al verwijderd, maar het was al te laat. Gedoe, ophef, mensen boos, discussies over het woord an sich en al snel werd bekend dat Sor zich vanwege "obvious reasons" terugtrok als voorprogramma voor Anouks concert in de Ziggo Dome. Ook Ronnie Flex reageerde door te zeggen dat ze gewoon "niet bevoegd" is.

Op zoek naar een nieuwe band

Nu wordt er ook, door onder meer Aafke Romeijn, gesuggereerd dat haar hele band is opgestapt vanwege de controverse en dat ze naarstig op zoek zou zijn naar nieuwe muzikanten. Onbevestigd natuurlijk, maar toch. Er zijn ook mensen die het voor Anouk opnemen, omdat ze toch echt een zwarte echtgenoot en gekleurde kinderen heeft en dat het dan wel héél onhandig zou zijn om er racistische denkbeelden op na te houden, maar het kwaad lijkt al geschied. Ze reageerde nog wel met een bericht waarin stond dat ze helemaal niemand haat, maar daar nemen veel mensen geen genoegen mee. Wordt gegarandeerd vervolgd.

Haar reactie

JUICE

IG/reality_fbi

Het verhaal werd ook in Shownieuws besproken

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties