Hoe oud denk jij dat deze kersverse Miss Universe Buenos Aires is? Lifestyle
Auteur
30/04 13:14

Hoe oud denk jij dat deze kersverse Miss Universe Buenos Aires is?


Zo, die zagen wij ook even niet aankomen!

De gemiddelde leeftijd van een Miss Universe-winnares zit op 20,4 jaar. Met dat in je achterhoofd, hoe oud schat je deze Alejandra Marisa Rodriguez? Zij won net de titel Miss Universe Buenos Aires en is woonachtig in, nou ja, Buenos Aires. Verrassend.

Wacht, wat?!

Nou, laten we je maar uit de droom helpen: deze vrouw, die werkzaam is als advocate, is 60 jaar oud. Ja, echt, vorig jaar september zijn de leeftijdsgrenzen voor deelname aan deze missverkiezing opgeheven en dat spoorde Alejandra aan om mee te doen.

Ik ben enorm blij om dit nieuwe paradigma in schoonheidswedstrijden te vertegenwoordigen omdat we een nieuw tijdperk inluiden waarin vrouwen niet alleen de fysieke schoonheid zijn, maar ook een andere reeks waarden vertegenwoordigen. Ik ben de eerste van deze generatie die hiermee begint.

Ik denk dat de juryleden mijn zelfvertrouwen en mijn passie om de vrouwen van mijn generatie te vertegenwoordigen hebben gezien. Ik ben vastbesloten om te strijden voor de kroon van Miss Universe Argentinië 2024.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties