Oeps: Amerikaan krijgt telefoonrekening van 143.000 dollar (!) na vakantie Random
Auteur
19/04 14:15

Oeps: Amerikaan krijgt telefoonrekening van 143.000 dollar (!) na vakantie


Protip: check altijd de voorwaarden van je provider

Binnen Europa is het tegenwoordig qua roaming allemaal redelijk netjes geregeld, want bijna alles gaat, ook als je de grens over gaat, uit je normale bundel. Dat lag nét iets anders bij een man uit Florida, die met zijn vrouw drie weken op vakantie ging naar Zwitserland om daar zijn geboortedorp te bezoeken.

De 71-jarige Rene Remund was nog speciaal naar een T-Mobile-winkel gegaan om de provider te informeren over de vakantieplannen, en die zeiden "We got you covered". Wat dat dan ook betekenen mag. Echter kwam het stel van een behoorlijk koude kermis thuis toen er een rekening van, jawel, $ 143,442.74 op de mat lag. Aanvankelijk dacht Remund nog dat het om 143 dollar ging, maar al snel viel het kwartje waarna hij direct contact met T-Mobile op probeerde te nemen. Dat bleek, zelfs met brieven van een advocaat, onmogelijk.

ABC Action News to the rescue

Gelukkig was daar ABC Action News, die het verhaal oppakten, contact opnamen en ervoor zorgden dat T-Mobile het volledige bedrag kwijtschold. Ter verduidelijking: het bedrag zou zijn ontstaan door het gebruik van 9,5 gigabyte aan roaming data, iets dat uiteindelijk op ruim $ 6.000 per dag neerkwam.

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair