Van vj bij TMF naar cheesecake queen: zo zag Miljuschka er 18 jaar geleden uit Hot shots BSR Agency
Auteur
19/04 08:46

Van vj bij TMF naar cheesecake queen: zo zag Miljuschka er 18 jaar geleden uit


Toch wel een flink verschil!

Tegenwoordig weten we niet beter dan dat Miljuschka Witzenhausen haar eigen magazine over eten heeft, ons veelvuldig verraste met eerlijke foto's en vaak bij RTL Boulevard aanschuift, maar hoe is dat eigenlijk zo gelopen? Tijd om terug de tijd in te gaan!

Spotify bestond toen nog niet, en voor je muzikale kick moest je het doen met muziekzenders. Eerst MTV, maar daarna uiteraard met het Nederlandse TMF waarop we vanaf 2005 kennis konden maken met de toen 19-jarige Miljuschka Witzenhausen. 

Op de TMF Awards in 2006

BSR Agency

Op de première van Oceans 13 in 2007

BSR Agency

Miljuschka op tv

Ze presenteerde daar programma's als de Dag Top 5, Kweekvijver en TMF op Weg en nam in 2007 afscheid voor een acteercarrière in de internetsoap Sound en Onderweg Naar Morgen, waarna het even stil werd rondom het nichtje van Willem Holleeder. In 2014 kwam ze ineens weer in beeld als deskundige op het gebied van voeding en lifestyle in het SBS6-programma Shownieuws, en sinds 2016 doet ze dat bij RTL Boulevard. Ook was ze te zien in diverse andere programma's, zoals Dance Dance Dance en Wie is de Mol.

Bij een perspresentatie in 2010

BSR Agency

Op de premiere van Cirque Stiletto in 2012

BSR Agency

Eerlijke foto's

Op de socials doet ze ook leuk mee, want ze zit ondertussen bijna aan de 1 miljoen volgers op Instagram. Heeft vast te maken met het fenomeen "eerlijke foto", waarmee Miljuschka zich hard maakte voor body positivity. Ook al had ze een klein rolletje links of rechts: ze poseerde gewoon in bikini en lingerie en motiveerden anderen ook om van zichzelf te houden. 

De eerlijke foto waar het allemaal mee begon

IG/miljuschka

Op het Televizier-gala in 2020

BSR Agency

Miljuschka in een shoot voor haar eigen magazine in 2024

IG/miljuschka

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair