Kan gewoon bij Kopen Zonder Kijken: nieuwe keuken, badkamer en compleet interieur voor € 26.000,- TV
Auteur
02/04 09:54

Kan gewoon bij Kopen Zonder Kijken: nieuwe keuken, badkamer en compleet interieur voor € 26.000,-


Kunnen wij ook zo'n verbouwing inplannen?

Mocht je gisteren nou moe van al dat gevreet en gegourmet op de bank hebben gehangen met de zapper in je hand dan kan het zomaar zijn dat je terecht bent gekomen bij Kopen Zonder Kijken. Je kent het vast wel: een stelletje loopt compleet vast met het kopen van een huis, schakelt de hulp in van Martijn Krabbé en zijn team, geeft al het spaargeld af en binnen no-time wonen ze in een paleisje.

De woning wordt voor de oplevering altijd nog even een klein beetje opgekalefaterd. Een andere keuken, wat nieuwe meubeltjes, een nieuw tegeltje op de plee en nog wat bijzondere bedenkseltjes van styliste Roos. Daarbij hoort het nodige aan product placement/sponsoring, want een fabrikant hoort graag zijn naam op televisie en heeft daar best wat korting voor over. Gisteren maakte RTL het echter wel érg bont, want na aankoop van de woning was er nog € 26.000,- over voor een verbouwing. Voor een normaal iemand nét genoeg voor een simpele keuken of badkamer.

Verbouwen maar!

Bij Kopen Zonder Kijken kun je voor dat bedrag echter je complete keet laten verbouwen, want veel kijkers waren verbouwereerd toen ze het uiteindelijke resultaat zagen: een nieuw toilet, een volledige visgraat vloer, een nieuwe keuken inclusief apparatuur én wijnkoeling én een volledig nieuwe badkamer. Oh, en dan vergeten we even het VOLLEDIG nieuwe interieur, want het stelletje in kwestie woonde hiervoor in een gemeubileerde huurwoning en had zelf helemaal niets. Verder was alles even voorzien van een nieuw likje verf en was eigenlijk de volledige woning aangepakt. Voor, we herhalen het nog maar een keer: 26.000 eurootjes.

Kan aan ons liggen, maar als Bob, Alex en Roos dit pakket voor 26K aan gaan bieden konden ze het wel eens héél druk krijgen. Wij staan vooraan.

/ / Op dit moment bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties