BIOS uitlezen...
Johan Derksen mogelijk op non-actief na weigering gedragscursus TV
Auteur
28/03 13:01

Johan Derksen mogelijk op non-actief na weigering gedragscursus


Hij gaat er niet aan meedoen!

Het nieuwe plan van de NPO, RTL Talpa om al hun medewerkers een verplichte gedragscursus te laten ondergaan valt niet bij iedereen in goede aarde. Het initiatief Mediapact Respectvol Samenwerken werd opgezet na de onthullingen bij The Voice, en de cursus heeft als doel ongewenst gedrag in Hilversum tegen te gaan.

Er is echter nu al één iemand die hoe dan ook gaat weigeren de (online) cursus te doen, en dat is Johan Derksen. Dat maakte hij gisteravond in de uitzending nog maar eens extra duidelijk:

Ik heb voor mezelf uitgemaakt – ik ben 75 jaar en ik zit 55 jaar in dit mediavak – dat ik niet lastiggevallen wil worden door jonge lui die dit bedenken of dit eisen met lullige examentjes. Als de directie nou slim is, vergeten ze mij dat ding toe te sturen. Want als het een prestigezaak wordt, heeft niemand daar wat aan. Maar het is natuurlijk niet zo dat ik aan die gekkigheid mee wil doen.

Zijn uitspraken leverden hem overigens applaus vanuit het publiek op. Weigeren van de e-learning zou hem op een schorsing kunnen komen te staan, al verwacht hij zelf dat het zo'n vaart niet zal lopen.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties