BIOS uitlezen...
Joodse moeder in eigen huis bedreigd door Pro-Palestijnse demonstranten Nieuws
Auteur
28/03 12:04

Joodse moeder in eigen huis bedreigd door Pro-Palestijnse demonstranten


Ze stuurden zelfs een flyer rond in de buurt

Het recht op demonstratie is een groot goed, maar intussen zou je haast wel kunnen stellen dat pro-Palestijnse demonstranten wel héél erg ver gaan. Met de verstoring van het concert van Lenny Kuhr nog vers in het geheugen komen er (onder andere vanuit het CIDI) signalen binnen dat Joodse Nederlanders thuis worden bedreigd en geïntimideerd. In Amstelveen moest een vrouw het namelijk ontgelden omdat haar dochter in het IDF dient.

"Buurtbewoners opgelet!"

Daar bleef het overigens niet bij, want ook werd er een flyer met niet mis te verstane teksten in de buurt verspreid, met naam, toenaam én foto. Hierin wordt gewaarschuwd voor een "moordenaar" en wordt ze een genocidale maniak genoemd. Naar verluidt zijn de daders op beeld vastgelegd, of de politie de zaak in onderzoek heeft blijft vooralsnog onbekend. 

Het houdt niet op

Vanmorgen werd in Amsterdam overigens ook een pand van ING beklad. Volgens Annabel Nanninga puur uit Jodenhaat; de buurt zou voornamelijk bewoond worden door Joden. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat dezelfde bank van rode verf werd voorzien.

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties