BIOS uitlezen...
Marieke Elsinga door het stof na ongepaste radiograp over overleden Def Rhymz Shownieuws BSR Agency
Auteur
27/03 11:01

Marieke Elsinga door het stof na ongepaste radiograp over overleden Def Rhymz


Haar volgers waren woedend

Het overlijden van Def Rhymz afgelopen weekend kwam als een schok voor velen, want alhoewel de rapper de laatste jaren weinig in de media verscheen had hij toch wel een legendarische status bereikt. Hartproblemen werden hem fataal, maar ondanks al die narigheid vond Marieke Elsinga het nodig om op Q-Music grappen te maken over zijn dood.

Tijdens een gesprek over begrafenisnummers verwees Elsinga naar het nummer "Schudden" van Def Rhymz, door "Zak, zak, zak" te zeggen, want dat zou volgens haar een prima nummer zijn voor het moment dat de kist van Def Rhymz de grond in werd getakeld. Even later maakte ze die grap nog een keer. Er waren mensen die het een goede grap vonden, echter waren veel volgers woedend en mengde zelfs een familielid van de rapper zich in de discussie.

Daar kwamen de excuses

Je kon natuurlijk wachten op wel of niet gemeende excuses, en die kwamen dan ook. Ze was zich er niet van bewust, zal bij zichzelf te rade gaan, het standaardriedeltje. Yvonne Coldeweijer denkt in elk geval dat ze niet oprecht zijn, omdat ze de dag erop gewoon doodleuk hetzelfde grapje maakte. Ondertussen heeft ook een ander lid van de voormalige posse van Def Rymz, Supersonic Cru, een videoboodschap voor Marieke opgenomen: ze moet beter op haar woorden gaan passen.

TT/agosu.bomani

Vrienden en collega's reageren op het overlijden van Def Rhymz

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties