BIOS uitlezen...
Persfotograaf in Den Haag mishandeld door vrouw nadat hij foto’s maakte van ongeluk met fatbike Nieuws District8
Auteur
27/03 10:24

Persfotograaf in Den Haag mishandeld door vrouw nadat hij foto’s maakte van ongeluk met fatbike


De politie arresteerde de vrouw ter plaatse

Persfotograaf Olav Spa is dinsdagavond aangevallen door een vrouw toen hij foto's maakte van een ongeluk met een fatbike op de Binckhorstlaan in Den Haag.

Toen hij verslag wilde doen van twee vrouwen die met hun fatbike hard onderuit gingen, waarbij eén vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht en de ander het advies kreeg om een tandarts te bezoeken, escaleerde de situatie toen een familielid de fotograaf belaagde en hem meerdere keren op zijn hoofd sloeg.

Ik kreeg een scheldkanonnade over me heen van één van de vrouwen. Ze maande me te stoppen met het maken van foto's. [...] Ze stormde op me af en begon uit te halen. Ik kreeg klappen op mijn rug, nek en achterkant van hoofd.

De politie arresteerde de vrouw ter plekke op verdenking van mishandeling en bracht haar naar het politiebureau. Check hier de bodycambeelden die door de fotograaf zijn gemaakt.

Hij heeft aangifte van mishandeling gedaan

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties