BIOS uitlezen...
Elon Musk bekent dat hij ketamine gebruikt tegen zijn "negatieve gemoedstoestand" Nieuws
Auteur
20/03 14:32

Elon Musk bekent dat hij ketamine gebruikt tegen zijn "negatieve gemoedstoestand"


Hij verwerpt dat het investeerders zou beïnvloeden

In een interview - die Elon Musk met voormalig CNN-presentator Don Lemon onlangs had - kwamen niet alleen onderwerpen als het nieuws op X, Donald Trump en het zogenaamde Woke Mind Virus aan bod, ook werd er gerefereerd aan het gerucht dat hij (al dan niet) op doktersadvies ketamine microdoset. Misschien wel omdat hij soms een warrige indruk maakt.

Als interviewer Lemon daar naar vraagt geeft 'ie er na enige twijfel toch antwoord op; hij zegt het te gebruiken om van zijn negatieve gedachten af te komen.

Er zijn momenten waarop ik een depressie heb die niet gekoppeld is aan enig negatief nieuws, en dan is ketamine nuttig om iemand uit een negatieve gemoedstoestand te halen.

Op de vraag of hij dit "medicijn" wel eens heeft misbruikt en er misschien wel eens iets teveel van heeft genoten is 'ie ook duidelijk. Ook verwerpt hij de suggestie dat zijn drugsgebruik de perceptie van investeerders zou kunnen beïnvloeden.

Als je te veel ketamine hebt gebruikt, kun je niet echt aan het werk komen en ik heb veel werk – normaal gesproken maak ik dagen van 16 uur. Dat is normaal voor mij.

Weten wat hij over de rest van de onderwerpen te zeggen heeft, check dan hier het hele interview.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair