BIOS uitlezen...
Iemand enig idee wie er nou de mol was? Wij waren nogal afgeleid Hot shots BSR Agency
Auteur
11/03 12:29

Iemand enig idee wie er nou de mol was? Wij waren nogal afgeleid


Jip van den Toorn viel nogal op door haar outfit!

Afgelopen zaterdagavond zaten maar liefst 2.558.000 molloten voor de buis om te zien wie er nou de afgelopen weken alle opdrachten in Wie Is De Mol zat te verstieren. Alle kandidaten en een heleboel oud-mollen en winnaars waren aanwezig, en iedereen had zich flink opgedoft om er zo goed mogelijk uit te zien. De meeste mannen (en sommige vrouwen) waren strak in het pak, een aantal vrouwen had een chique jurk uitgezocht, maar toch was er één iemand die er met kop, schouders en decolleté bovenuit stak.

Wat een afleiding!

Kandidate Jip van den Toorn had namelijk een bronskleurige top uitgezocht, en dat kledingstuk wist de kijkers behoorlijk af te leiden. Op X/Twitter ging het dan ook behoorlijk los, tijd voor een overzicht! En natuurlijk een vergelijkend warenonderzoek, mocht je het gemist hebben. Iemand een idee wie nou uiteindelijk de mol was?

BSR Agency

X ging los!

Anna, wat vond jij van Jips outfit?

BSR Agency

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties