Wilfred Genee weigert Gordon bij VI om hem tegen zichzelf te beschermen TV
Auteur
08/03 09:45

Wilfred Genee weigert Gordon bij VI om hem tegen zichzelf te beschermen


Hij vindt het wel mooi geweest

Na een boel speculatie zou het vorige week gaan gebeuren: niemand minder dan Gordon bij Vandaag Inside aan tafel! Goed voor de kijkcijfers en waarschijnlijk ook goed voor een aantal opvallende gesprekken, maar helaas: het ging niet door. De zanger cancelde alle mediaoptredens en zijn theatertour vanwege negatieve reacties en dus bleven Johan, René en Wilfred Gordon-loos.

Even doorspoelen naar gistermiddag. Gordon z'n Insta was weer online en hij gaf een interview bij Radio 538 waarin hij aangaf wél naar de mannen van VI te willen.

Ik was op dat moment gewoon even helemaal uit het veld geslagen., maar ik veeg toch de vloer met die gasten aan. Als een René van der Gijp over mij gaat zeggen dat ik een patiënt ben... van iemand die zelf twee jaar lang depressief is geweest. Kom op, waar ben je mee bezig?

Luister en huiver:

De mannen van VI zijn er klaar mee

De kans dat dat gaat gebeuren is echter klein. Johan was gisteren vanwege ziekte afwezig, maar René en Wilfred lieten er geen twijfel over bestaan en vonden dat ze Gordon tegen zichzelf in bescherming moesten nemen.

Hij gaat nu roepen dat hij hier wil zitten en dan gaat hij erbij zeggen dat het een k*tprogramma is waar hij nooit naar kijkt. Dan denk ik: wat hij moet is gewoon lekker zijn verhaal doen bij Humberto en a capella een nummer zingen. Dan ga ik er de volgende dag wat van zeggen! Veel leuker.

Wat de volgende zet van Gordon is weten we niet, maar hij zal ongetwijfeld vandaag of morgen weer ergens in een interview verschijnen.

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties