Jake Paul kondigt spectaculair gevecht met de 57-jarige Mike Tyson aan Sport
Auteur
07/03 16:31

Jake Paul kondigt spectaculair gevecht met de 57-jarige Mike Tyson aan


Het gevecht zal op 20 juli plaatsvinden

De laatste tijd gaan er voornamelijk beelden van Jake Paul rond samen met Jutta Leerdam, maar vandaag gaat het weer even over zijn carrière. Zojuist kondigde hij namelijk een nieuwe stunt aan: hij gaat de ring in met niemand minder dan de 57-jarige Mike Tyson, drievoudig wereldkampioen zwaargewicht. Jake heeft er in elk geval alle vertrouwen in:

My sights are set on becoming a world champion, and now I have a chance to prove myself against the greatest heavyweight champion of the world, the baddest man on the planet and the most dangerous boxer of all time. Time to put Iron Mike to sleep.

Ook Iron Mike heeft intussen gereageerd:

Ik verheug me enorm op mijn gevecht met Jake Paul in het AT&T Stadium in Arlington, Texas," aldus Mike Tyson. "In de loop der jaren heeft hij zich aanzienlijk ontwikkeld als bokser. Het is interessant om de kracht en ambitie van een opkomend talent te meten aan de ervaring en vaardigheid van een gevestigde naam. Zo sluit de cirkel zich en wordt het ongetwijfeld een spectaculair evenement; ik was erbij toen zijn professionele bokscarrière begon tijdens mijn gevecht met Roy Jones en nu ben ik van plan hem definitief in te maken.

Het gevecht zal op 20 juli plaatsvinden in het AT&T Stadium in Arlington, Texas en wordt uitgezonden door Netflix. Wat beide heren hiermee gaan verdienen is nog niet duidelijk.

Een paar highlights uit Mike zijn carrière

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair