BIOS uitlezen...
Je kon er op wachten: de eerste foto's van Famke Louise d'r nieuwe werkplek zijn uitgelekt! Influencers IG/famkelouise_
Auteur
05/03 10:20

Je kon er op wachten: de eerste foto's van Famke Louise d'r nieuwe werkplek zijn uitgelekt!


Ga je een abonnementje nemen?

Het was overal nieuws gisteren: Famke Louise maakte een carrièreswitch en ging pikante content verkopen op Fancentro. Niet zo heel gek, want dat verdient nou eenmaal als een dolle, maar we durven te betwijfelen of er een heleboel mensen een abonnementje gaan nemen als ze zien welke foto's er intussen zijn uitgelekt.

Er zijn namelijk spannendere kiekjes op haar openbare (en dus gratis) Insta te vinden, dus waarom zou je € 35,- per maand betalen? De foto's bestaan namelijk alleen uit Famke in haar pyjama en veel verder gaat het tot zover niet. Om met haar te chatten wellicht, maar er gaan geruchten dat ze dát heeft uitbesteed waardoor je nooit weet of je met haar, haar moeder of een of andere harige knakker met een bijbaantje aan het praten bent. Niet dat dat gisteren veel uitmaakte, want de site leek op momenten overbelast te zijn.

Alles voor de monnie

Verder vragen mensen zich af of dit allemaal niet één grote publiciteitsstunt voor nieuwe muziek is, zoals ze eerder al deed met haar bont-stunt, maar die kans lijkt niet heel groot; je kunt namelijk daadwerkelijk abonnementen voor haar pagina afsluiten, en als je net € 252,- hebt neergelegd voor een jaar toegang voel je je toch wel genaaid als het allemaal een stunt blijkt te zijn... Oordeel zelf, want de foto's gaan uiteraard als een dolle rond en zijn ook in handen van Shownieuws.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties