BIOS uitlezen...
Dit is precies waarom mensen een bloedhekel hebben aan notoire linksrijders Verkeer
Auteur
03/03 12:30

Dit is precies waarom mensen een bloedhekel hebben aan notoire linksrijders


Veel geduldiger dan dit kan bijna niet

Als je in een Nissan 350Z rijdt dan ben je over het algemeen een stuk sneller dan de rest van het verkeer, dus als je onderweg zo'n notoire linksrijder tegenkomt dan word je gewoon opgehouden. Nou is deze Mexicaan het schoolvoorbeeld van geduld hebben in het verkeer, want hij had 'm ook al 82 keer rechts kunnen inhalen, maar zelfs dán gaat 'ie op een gegeven moment niet aan de kant.

Omdat ons Portugees niet zo best is en we toch wel nieuwsgierig zijn wat de beste man allemaal roept, hebben we de beste man maar even door Google Translate gehaald.

Geweldige show, kerel. Kijk daar. Het is alleen dat ik hier niet ben gekomen door een... een... zuigbeurt op de... op het gaspedaal hier. Als ik was gekomen, zouden de jongens al zijn geweest... wat ik ongelooflijk vind, toch? Jongens doen het expres, man. Jongens doen het met opzet. Weet je wat dit is? Wees heel eerlijk tegen jezelf. Het is hier beroemd, kijk. Beroemd, mens. Het is beroemd. Helaas is het de beroemde elleboogpijn. Omdat hij openheid heeft. Hij heeft ruimte, begrepen? Maar hij gaat niet met opzet, begrepen? Hij doet het met opzet, zie je? Dat is juist. Ja, kijk daar. Omdat hij hier ruimte heeft, kijk. Het is gewoon... het is dit ding, weet je? Hij zegt: Wauw, wat een geweldige auto, toch? Wat een coole auto. Als ik het ben en ik zie, wauw, wat een coole auto, dan wil ik dat de man voorbijgaat omdat hij van me houdt, oké? Nee, kijk daar. Hij komt met opzet. Hij blijft met opzet komen, oké? Het is bijvoorbeeld een mentaliteit met twee gezichten die ik niet kan begrijpen. Hij is een wezen dat nooit zal opgroeien in zijn leven. Zo'n auto zul je nooit hebben. Heb je begrepen? Omdat je dat niet kunt. Hij weet niet hoe hij moet gedijen. Het is moeilijk. Het is echt een mentaliteit van mensen die het niet goed bij hun hoofd hebben. Maar het is een schande. Als het in Europa was... Dat maakt het zonde om hier een auto als deze te hebben, weet je? Als het een Europa van het leven is, heb je dit soort problemen niet, begrepen? Maar helaas zijn er hier in Brazilië veel mensen die dit doen. Hij denkt dat hij ooit wel eens kan versnellen. Het gaat niet meer open. Hij wil versnellen. Hij wil... Ja, dus wat doe je, toch? Het is... Het is een schande. Maar... Dat is het, toch?

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties