BIOS uitlezen...
Sacha Baron Cohen zou door zijn typetje "Brüno" anno 2024 waarschijnlijk gecanceld worden Films & Series
Auteur
02/03 10:02

Sacha Baron Cohen zou door zijn typetje "Brüno" anno 2024 waarschijnlijk gecanceld worden


"I swapped him for an iPod"

Als je niet onder de 20 bent en enigszins van films houdt dan ben je ongetwijfeld bekend met de Britse komiek Sacha (Noam) Baron Cohen. Hij staat bekend om z'n controversiële humor waarmee hij tegen allerlei heilige huisje schopt en met name zijn alter ego's Ali G en Borat zijn het bekendst bij het grote publiek.

In 2009 maakte hij de film Brüno waarin hij een homoseksuele Oostenrijkse modejournalist speelt die zich in allerlei bochten wringt om beroemd te worden. Ter promotie van de film zit 'ie in de talkshow van Richard Bey waarin hij vertelt hoe lastig het is om als alleenstaande ouder een kind op te voeden. Toen niet veel later bleek dat hij zijn "gayby" uit Afrika had geruild voor een limited edition iPod, had het publiek toch ineens een stuk minder sympathie voor hem. Anno 2024 zou 'ie waarschijnlijk binnen no time zijn gecanceld.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties