BIOS uitlezen...
Vermeend appverkeer Christian Horner ligt dankzij anonieme bron op straat Sport
Auteur
01/03 10:23

Vermeend appverkeer Christian Horner ligt dankzij anonieme bron op straat


Gaat dit nog goedkomen?

Zoals je ongetwijfeld weet was Christian Horner (teambaas van Red Bull Racing) het doelwit van een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag. Een medewerkster had over hem geklaagd, de geruchten vlogen alle kanten op en Red Bull stelde een onafhankelijk en grondig onderzoek in.

Het resultaat daarvan kwam gistermiddag en Christian werd "vrijgesproken": er was geen enkele aanleiding zijn functioneren in twijfel te trekken, en dus terug naar de orde van de dag. Totdat een paar uur later alle hoge piefen bij de F1, alle teambazen en alle grote F1-nieuwsmedia een mail ontvingen met daarin een link naar een Google Drive vol met "bewijsmateriaal" tegen Horner. Hierin zou ook al zijn appverkeer zitten.

Zoals je zou verwachten gaan enkele van die apps nu rond op social media, en alhoewel ze wellicht niet helemáál correct zijn is er ook weinig schokkends te melden. Er worden geen vunzige foto's gedeeld, Horner houdt zijn uitlaatpijpje keurig in zijn pantalon en op wat suggestieve teksten na is er eigenlijk weinig te melden.

Plus: we leven in een tijd waarin het namaken van een WhatsAppgesprek binnen 3 minuten geregeld kan zijn, en nog geloofwaardig ook. En het bleef nog lang onrustig in Bahrein...

Jack Plooij vertelt zijn idee van de situatie

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties