Je kon erop wachten: Gordon annuleert volledige theatertour vanwege negatieve reacties Shownieuws
Auteur
01/03 09:45

Je kon erop wachten: Gordon annuleert volledige theatertour vanwege negatieve reacties


Ah gut!

Hey, als dat Gordon weer eens niet is! Jawel, de beste man is weer eens op de plek waar hij het liefste is: in het middelpunt van de belangstelling. Hij heeft namelijk zijn groots aangekondigde theatertour waarin hij zijn nieuwe plaat "Album van mijn leven" zou gaan zingen, volledig geannuleerd. De reden? De aanhoudende negatieve reacties. Niet de extreem tegenvallende kaartverkoop, die overigens extreem tegenvalt. Maar daar lag het niet aan. Al valt die wel extreem tegen.

Nee, de man die vorige week nog binnen twee dagen Gerard Joling en Dries Roelvink schoffeerde kan blijkbaar zelf niet incasseren. Nadat de beelden van een vals zingende Gordon rondgingen waren de grappen (onder andere in Vandaag Inside) namelijk niet van de lucht, en dat trok de beste man niet. Hop, theatertour geannuleerd, Instagram op zwart, drama alom.

Geen incasseringsvermogen

Zijn band, het orkest, medewerkers en mensen die al wel een kaart hadden gekocht (al waren dat er niet veel) hebben dus gewoon pech, want ome Heuckeroth heeft er geen zin meer in want boehoe, mensen zeggen slechte dingen over hem. Kijk, hij had natuurlijk ook gewoon kunnen zeggen dat 'ie wat problemen had met zijn oortjes, last had van zijn stem en er zelf om kunnen lachen... We vermoeden dat hij eerdaags weer naar Dubai vertrekt, nooit meer iets met Nederland te maken wil hebben en over anderhalf jaar weer met een nieuwe cd, nieuw programma of nieuw bedrijf komt. Tot dan!

Het lag écht echt echt niet aan de kaartverkoop hoor

Eergisteren zat hij nog bij Jeroen en Sophie ter promotie

/ / Veel besproken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties