BIOS uitlezen...
Jeroen van der Boom deelt hilarische anekdotes over zijn tijd bij het legendarische Call TV Shownieuws
Auteur
21/02 17:00

Jeroen van der Boom deelt hilarische anekdotes over zijn tijd bij het legendarische Call TV


Kun je het je nog herinneren?

Een jaar of -tig geleden, vanaf 1995, kon je de televisie niet aanzetten of er was wel een belspelletje op. Je weet wel, er stond een plaatje van een appel in beeld en als je dan opbelde en vertelde dat dat een appel was kreeg je een geldbedrag. Dat bleek nog niet zo makkelijk, want er moest zelfs nog een hint als "Snoep verstandig, eet een....." aan te pas komen voordat mensen het goede antwoord gaven. True story.

Zo was het natuurlijk niet helemaal, want je moest eerst de tiende beller zijn, waarna je ook nog eens door de redactie moest worden teruggebeld. In die tussentijd had de zender het tienvoudige verdiend van wat ze als prijzengeld weggaven, dus een flinke inkomstenbron. In 2007 kwam er een einde aan die belspelletjes, maar je zou haast vergeten dat een aantal tv-persoonlijkheden die inmiddels behoorlijk bekend zijn, dáár ooit hun tv-carrière zijn gestart. Wat dacht je bijvoorbeeld van John Williams, Gigi Ravelli, Mike Starink en Jeroen van den Boom?

Die laatste had gisteren een telefonisch interview met Radio 538 waarbij hij een paar heerlijke anekdotes over die tijd vertelde.

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair